Σχετικά
Η UCANDRONE PC είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στον τομέα των μη επανδρωμένων «έξυπνων» ιπτάμενων συστημάτων UAS (Unmanned Aerial Systems), με σκοπό την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών – εφαρμογών από αέρος επισκόπησης, καταγραφής και ανάλυσης δεδομένων που βασίζονται στη συνδυασμένη χρήση κατάλληλα εξοπλισμένων Drones και επίγειων συστημάτων ελέγχου.
Showcase Works
Επικοινωνήστε μαζί μας!
open

Σχετικά με εμάς

 

Η UCANDRONE PC

Η UCANDRONE PC είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στον τομέα των μη επανδρωμένων «έξυπνων» ιπτάμενων συστημάτων UAS (Unmanned Aerial Systems), με σκοπό την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών – εφαρμογών από αέρος επισκόπησης, καταγραφής και ανάλυσης δεδομένων που βασίζονται στη συνδυασμένη χρήση κατάλληλα εξοπλισμένων Drones και επίγειων συστημάτων ελέγχου.


Επίσης ειδικεύεται στον σχεδιασμό και παραγωγή δικών της Custom Build Aerial Platforms για εξυπηρέτηση των ιδιαίτερων αναγκών των πελατών της, καθώς και Υπηρεσίες Τεχνικής Συμβούλευσης & Εκπαίδευσης στην κατασκευή και χρήση UAS.


Ιδρύθηκε το 2013, από τους Δημήτρη Στεφανάκη, Τεχνολόγο Γεωπόνο MSc - PhD,με πολύχρονη επαγγελματική και ερευνητική εμπειρία στα UAS και Φωκίωνα Τασούλα, Μεταλλειολόγο Μηχανικό ΕΜΠ με μακρά επαγγελματική θητεία ως τεχνικό και διοικητικό στέλεχος μεγάλων Βιομηχανικών επιχειρήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.


H ίδρυσή της αποτελεί την έκφραση και το επιστέγασμα δημιουργικής συνάντησης της τεχνολογικής / επιστημονικής γνώσης και υψηλής εξειδίκευσης στις Unmanned Technologies, με την πλούσια διεθνή επιχειρηματική και διοικητική εμπειρία, στη βάση μιας κοινής δημιουργικής ανησυχίας και ενός παγκόσμιου οράματος των ιδρυτών της.


Η έδρα της εταιρίας είναι στην Γλυφάδα, όπου λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο για σχεδιασμό, παραγωγή και εξοπλισμό μη επανδρωμένων ιπτάμενων συστημάτων, καθώς και η πλέον προηγμένη ηλεκτρονική ψηφιακή υποδομή επεξεργασίας, ανάλυσης δεδομένων.

 

Όραμα & Φιλοσοφία

Όραμα και αποστολή της UCANDRONE είναι να συμβάλλει από ηγετική θέση στη διάδοση και την ανάπτυξη των UAS τεχνολογιών και των εφαρμογών τους στον εμπορικό τομέα στην Ελλάδα και διεθνώς. Η εταιρική της φιλοσοφία συνοψίζεται στο τετράπτυχο:

 
Αξιόπιστα προιόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε ξεχωριστού πελάτη

Προσφέρουμε καινοτόμες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις στον κάθε πελάτη ξεχωριστά, με προιόντα σχεδιασμένα αποκλειστικά γι’ αυτόν και τις ιδιαίτερες ανάγκες του.

 
Ανοιχτοί ορίζοντες στον κόσμο

Σκεφτόμαστε παγκόσμια, ακόμα κι όταν δρούμε τοπικά.

Πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας

Αξιοποιούμε και προάγουμε τεχνολογική εξέλιξη και καινοτομία δημιουργώντας νέες αξίες για τους μετό-χους μας, τους πελάτες μας και την κοινωνία.

 
Με υψηλή δέσμευση ευθύνης

απέναντι στον άνθρωπο, στο περιβάλλον, στις μελλοντικές γενιές.

 

Επτά σημεία ανταγωνιστικής υπεροχής

 
Παγκόσμια πρωτιά στη Γεωργία Ακριβείας

Μοναδικότητα σε εφαρμογές πρόβλεψης
Είμαστε οι πρώτοι παγκοσμίως που αξιοποιήσαμε την τεχνολογία UAS και τηλεπισκόπησης, σε εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας και στον τομέα της πρόβλεψης.

 
Αδιαφιλονίκητη Εμπειρία

Με πάνω από 400 km2 καταγραφής σε Ελλάδα και εξωτερικό και εμπειρία 3.000 ωρών πτήσης συνολικά.

 
Καταγραφή μεγάλων εκτάσεων 30-100 Km2 / πτήση

100 φορές μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη!
Η υψηλή εξειδίκευση και τεχνογνωσία και ο προηγμένος εξοπλισμός μας, μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε καταγραφές έως και 100 km2 / πτήση, όταν ο αντίστοιχος μέσος όρος είναι στα 1-2 km2 / πτήση

 
Εξατομίκευση προιόντων και υπηρεσιών

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε καινοτόμα και αξιόπιστα προιόντα προσαρμοσμένα για τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη μας.

 
Πλήρως εξοπλισμένο και εξειδικευμένο Εργαστήριο

Σχεδιασμού και κατασκευής Custom Build Aerial Platforms

 
Διεπιστημονική Ομάδα υψηλής εξειδίκευσης

χωρίς τις αγκυλώσεις και την μονομέρεια των κλασσικών μελετητικών γραφείων περιλαμβάνοντας στην ίδια ομάδα εξειδικευμένους επιστήμονες διαφόρων κλάδων: GIS Experts, Μεταλλειολόγους και Μηχανικούς Ορυκτών πόρων, Μηχανολόγους, Περιβαλλοντολόγους, Τοπογράφους, Δασολόγους και Γεωπόνους, οι οποίοι μπορούν να συνεργάζονται αποτελεσματικά για τις ανάγκες του πλέον απαιτητικού project.